SUSPECTED SCAM!

Other Scam
ro@zenmasstt.com www.romanticorner.com

Date01/16/2023
Fraudulent emailro@zenmasstt.com
Url / Websitehttps://www.romanticorner.com/static/home.html
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Scam contentsI ordered a vest that did not match the description on the website when it arrived.
Comment / ReviewI ordered a vest that did not match the description on the website when it arrived and they refused to refund my money.

More info +
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • flori 01/19/2023 at 10:19 AM

      Un pulover de 2 lei!

      Reply
    • Taida Taomin 02/06/2023 at 09:46 AM

      The products are not of the quality presented on the website. They are fake. The products are not of the quality presented on the website. They are fake. Check the return conditions and contact them for a refund. I had a 7-day deadline for my order, I wrote them an email to ask for the address where to return the product, but due to the distance and the transport fees, they proposed to me I keep the product or donate it and they retitled me part of the money.

      Reply
    • barbucomaniceanu 02/07/2023 at 06:10 AM

      sunteti niste excroci vindeti marfuri contrafacute o sa ne adresam la opc si la anaf !

      Reply
    • Bja 02/23/2023 at 11:43 AM

      Dont buy from them. They are scammers!

      Reply
    • Aurica 03/07/2023 at 07:22 AM

      Produse de slabă calitate, nu au nicio legătură cu ceea ce prezintă pe site! Nu cumpărați nimic de la ei! Made in China! Finisajele sunt de proastă calitate, cel mai prost produs pe care l-am achiziționat în viața mea, nu pot să îl port nici măcar prin casă!

      Reply
    • dorina oros 03/16/2023 at 10:19 AM

      da,niste hoti pun site produse promo 1+1 si primesti doar unul si acela fara factura fiscala

      Reply
    • Zoja 03/24/2023 at 12:57 AM

      Здравствуй! Я купила у вас платье, так этот товар с браком и не соответствует описанию хочу попросить вернуть мне деньги ! Напишите адрес куда отправить вам посылку обратно?

      Reply
    • Elena 03/24/2023 at 05:00 AM

      Am vazut o reclama pe Fb cu o motocoasa si am comandat. Am primit doar un disc. TEAPA!

      Reply
    • Cathy 04/02/2023 at 11:36 AM

      Κλέφτες! Μακριά από αυτούς! Αγόρασα ένα σετ που υποτίθεται ήταν λινό και ήρθε ένα κουρέλι. Δεν επιστρέφουν χρήματα. Κάποιος πρέπει να τους κυνηγήσει, αλλιώς κάνουν ζημιά και σε άλλα eshops.

      Reply
    • дафинлист 04/06/2023 at 06:16 PM

      Измамници! Как е възможно да замърсяват интернет-пространството със фалшива информация и никой не може да ги спре!?

      Reply
    • Beatrix 04/13/2023 at 03:05 AM

      Am văzut reclamă pe FB cu promoție de 1+1 iar la livrare am primit o singură brățară la un preț exagerat. În momentul când am întrebat de promoție și am menționat faptul că nu au ajuns cele doua brățari doar una singura am primit un răspuns scurt cu mesajul: data viitoare să fiu mai atentă când comand. Nu recomand!! Te păcălesc cu oferte inexistente.

      Reply
    • Report #636341 04/21/2023 at 04:49 AM

      I ordered a body and I got just a piece of material.

      Pseudonym : Delivery master
      Telephone : +86287515299


      • Kocsis melinda 07/03/2023 at 06:18 AM

        Am comandat o rochie de la dumneavoastră şi mărimea e foarte mică pentru mine.Cum aş putea returna?

      • Cacoveanu Stela 07/12/2023 at 09:43 AM

        comanda nu corespunde nici pe departe.Nu aveti nici o adresă de retur. am sa ma adresez protectiei consumatorului.Astept raspuns pentru retur

      • GHIORGACHE ADRIANA 07/19/2023 at 06:26 AM

        sandalele comandate nu corespund. Astept raspuns pentru retur

      • DEMENY IDA 07/20/2023 at 03:56 AM

        Comanda nu corespunde celor prezentate. Vă rog să mă ajutați pentru a putea returna!!!
        Aștept răspuns pentru RETUR!!!

      • Daniel Iordache 08/31/2023 at 12:21 PM

        Lăsați o adresă pentru retur nu sînt mulțumit de produsul achizitionat nu sînteți o firmă serioasă

      • Gizela Sarkadi 09/12/2023 at 01:46 AM

        Am comandat un pantalon mărimea este mică,am trimis mai multe e-mailuri pentru schimb fără nici un răspuns,sunt complet neserioși

      • Olaru Silvia 10/03/2023 at 03:19 AM

        This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
        Click here to view it anyway...

      • Nu dau nume 02/28/2024 at 06:31 AM

        This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
        Click here to view it anyway...

      • Herchi Petronela 04/18/2024 at 04:17 AM

        Calitate foarte proasta sunteti neseriosi pacaliti oamenii

      • Lumy 04/22/2024 at 04:44 PM

        Comanda nu corespunde nici pe departe cu ce s-a comandat. Astept raspuns pentru retur.

      • Ilonka 04/24/2024 at 11:07 AM

        Comanda nu corespunde in loc de XXL la camasa mi ati trimis marimea M .Astept raspuns pentru retur .

      Reply
    • Diana 04/27/2023 at 07:53 AM

      Niște hoti ordinari. Nici nu ii mai gasesc pe facebook de unde am comandat.

      Reply
    • Constanta 05/02/2023 at 04:12 AM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • Mary 05/08/2023 at 03:52 AM

      Doresc să înapoieze produsul mați păcălit

      Reply
    • Luis Carlos Imbrecth 05/18/2023 at 05:16 PM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • Muntean Marioara 05/24/2023 at 04:49 AM

      Niste escroci, am comandat o geanta despre care spune ca este din piele naturala dar este un fel de musama. In colet nu a fost factura, Am nevoie de aceasta pentru retur si la mesajele mele nu mai raspund.

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.