SUSPECTED SCAM!

Other Scam
cotizaciones@impresionesinhaus.com Alejandra

Date08/27/2021
Fraudulent emailcotizaciones@impresionesinhaus.com
PseudonymAlejandra
Scam contentsSubject: Read it immediately.
Date: Fri, 27 Aug 2021 02:45:27 +0300

Hej! Imam lose vesti za tebe.

Pre otprilike nekoliko meseci, dobio sam pristup tvojim uredajima koje koristis za
pregledavanje veb stranica.

Nedelju dana kasnije vec sam instalirao trojanski virus u

operativne sisteme svih uredaja pomocu kojih pristupas svojoj e-posti.
Ovaj softver mi omogucava pristup svim kontrolerima tvojih uredaja (npr. Mikrofonu, veb

kameri itd.)
Otpremio sam sve tvoje podatke, fotografije, istoriju pretrazivaca, na svoje servere.

Imam pristup svim tvojim catovima, drustvenim mrezama, e-posti, istoriji catova i listi

kontakata. Moj virus stalno azurira svoje potpise (zasnovan je na upravljackim

programima) i zato ostaje nevidljiv za antivirusni softver. Mislim da sada razumes

zasto sam ostao nezapazen pre ovog pisma ...

Prikupljajuci informacije o tebi, otkrio sam da si veliki ljubitelj sajtova za odrasle i ne samo. Zaista volis da posecujes porno stranice i gledas uzbudljive video snimke, a

pritom se puno zabavljas.

Pa, uspeo sam da snimim neke tvoje prljave scene i montiram neke video snimke koji pokazuju kako masturbiras i svrsavas. Ako sumnjas, uz nekoliko klikova, svi tvoji video

snimci bice dostupni tvojim prijateljima, kolegama i porodici.

Takode mi nije problem da ih ucinim javno dostupnim na Internetu i mogu da stavim sve
tvoje licne podatke u javno vlasnistvo.

Mogao bih ti zauvek pokvariti reputaciju.

Pretpostavljam da zaista ne zelis da se ovo dogodi, s obzirom na specificnosti videa

koji volis da gledas (savrseno dobro znas na sta mislim), za tebe ce to biti prava
katastrofa.

Hajde da to resimo ovako: prebaci mi 139780 Srpski dinar (u ekvivalentu bitkoina po kursu u

trenutku prenosa sredstava), a cim primim prenos, odmah cu ukloniti svu ovu prljavstinu.

Posle toga cemo zaboraviti jedno na drugo.

Moj bitkoin novcanik za placanje: bc1qqc0t3jqwlygkupe0ptufvreymq0k8a3xh0sprp

U slucaju da ne znas kako da kupis i posaljes bitkoine, mozes da koristis bilo koji savremeni pretrazivac da saznas kako.

Dajem ti 50 sati (vise od dva dana) da platis. Primetio sam da je ovo pismo procitano i

tajmer ce se ukljuciti kada ga vidis.

Takode obecavam da cu deaktivirati i ukloniti sav malver sa svih uredaja. To je posteno i cena je prilicno niska s obzirom na to da vec neko vreme pratim tvoj profil i

saobracaj.

Ne pokusavaj da mi odgovoris, to je besmisleno (adresa posiljaoca se generise automatski).
Podnosenje zalbe nigde nema znacenja, jer se ova poruka ne moze pratiti, poput moje

bitkoin adrese. Ne gresim.

Ako otkrijem da si ovu poruku podelio sa nekim drugim, video ce odmah biti distribuiran.
Zauvek cu unistiti tvoju reputaciju i svi tvoji podaci ce postati javni. Srecno!
Comment / Reviewscumm
Received: from bumble.elm.relay.mailchannels.net ([23.83.212.25])
has DKIM

language: bad Serbo-Croatian

More info +
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • avetinja 06/25/2024 at 03:37 AM

      another one:

      Hi.
      This is your last chance to prevent unpleasant consequences and save your reputation.
      Your operating systems on every device you use to log into your emails are infected with a Trojan virus.
      I use a multiplatform virus with a hidden VNC. It works on any operating system: iOS, Android, MacOS, Windows.
      Thanks to the encryption, no system will detect this virus. Every day its signatures are cleared.
      I have already copied all your personal data to my own servers.
      Now I have access to your email, messengers, social networks, contact list.
      So now we've met and let's get down to business.
      When I was gathering information about you, I realized that you really like to visit porn sites.
      You really like to watch adult videos and get orgasms while watching them.
      I have some curious videos that were recorded from your screen.
      I have edited a video that clearly shows your face and the way you watch porn and masturbate.
      Your family and friends will have no problem recognizing you in this video. This video can completely destroy your reputation.
      Not only can I distribute this video to your contacts and friends, but I can make it public for every user on the web.
      I have a lot of your personal data. These are your browsing histories, messenger and social media correspondence, phone calls, personal photos and videos.
      I can share every one of your secrets.
      All it takes is one click of my mouse to make all the information stored on your device available to the public.
      You... Read more

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.